június 14, 2017 0

Kullancsszezon, avagy itt a nyár

Írta
Sokat kirándulunk, biciklizünk, erdőben, mezőn, fák között. Persze amikor elindulunk, mindig izgulok egy picit, hogy melyikünkben lesz kullancs, esetleg kit csíp meg a darázs.
Tovább >>

Címkék: ,

március 29, 2017 0

Étkezés az iskolában, avagy a nagy hercehurca

Írta
Egy drága barátnőm történetét szeretném megosztani az olvasókkal. Néha még a lélegzetem is elállt attól, hogy hallgattam milyen nehéz elintézni itthon bármit is. Kész rémálom, ha a gyerekről kiderül, hogy laktózérzékeny... És még ezt a helyzetet is meg lehet nehezíteni!
Tovább >>

Címkék: ,

március 6, 2017 0

Boldog 2. születésnapot Zoé!

Írta
El se hiszem, hogy megint eljött az ideje egy születésnapi köszöntésnek. Neked még biztos hosszúak a napok, lassabban telik az idő, mint nekünk, akik csak csodával nézzük, ahogy kislánnyá cseperedsz. Mert te már egy kislány vagy, már nem vagy baby, már nem vagy karonülő, már nem vagy baba, épphogy kisgyerek vagy még, de már az se sokáig.
Tovább >>

Címkék: ,

február 8, 2017 0

Miért kell mindenért rászólni a gyerekre?

Írta
Tavaly tavasszal egy igen érdekes tapasztalattal gazdagodtam. Mennyire igaz az, hogy a gyerekek nem értenek a szavakból, csak a példákból. Mennyire igaz az, hogy a gyerekek a saját lenyomatunk, úgyhogy ne hibáztassunk a viselkedésükért mást. Mennyire igaz az, hogyha nem engedünk a gyeplőn az nekünk ugyanolyan rossz, mint a gyereknek.
Tovább >>

Címkék: , ,

december 20, 2016 0

Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Írta
Köszönjük szépen hűséges olvasóinknak, hogy az idei évben is kitartottak mellettünk. Ezt a jó szokásukat mindenképp tartsák meg jövőre is :)))) Szeretnénk a magunk és munkatársaink nevében is: Szeretetben, illatos beigliben, lágy karácsonyi nótában gazdag, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánni!
Tovább >>

Címkék:

június 22, 2016 0

Vicces “tweet”-ek 2.

Írta
Úgy gondoltam, hogy most már végig megyek az összes vicces kiírásokon. Múlt héten a legjobbakat válogattam ki, amit szülők mondtak gyerekekről. Most jöjjenek azok a válogatások, amik összegyűjtik a feleségek legjobb írásait, férjekről, kapcsolatokról és a férjek legjobb írásait feleségükről:
Tovább >>
június 15, 2016 0

Vicces “Tweet”-ek

Írta
Az internetet böngészgetve sok érdekes cikkbe botlik az ember. Sokat lehet tanulni belőlük. Hát én most épp nem ezt csináltam, csak úgy szörfözgettem, amikor egy gyűjtő oldalba botlottam, ahol a legviccesebb kiírásokat gyűjtötték egy helyre, ami gyerekekkel kapcsolatos. Hoztam most párat nektek, hogy ez az esős, borús nap egy kicsit jobban induljon:
Tovább >>

Címkék: ,

március 5, 2016 1

Boldog Születésnapot Zoé!!!!

Írta
Tovább >>

Címkék:

december 23, 2015 0

Szeretetben és Békességben Gazdag Ünnepeket Kívánunk!

Írta
A Medicina Egészségpénztár nevében fogadjátok sok szeretettel gyerekorvosaink karácsonyi köszöntéseit:
Tovább >>

Címkék:

július 8, 2015 0

Férj vagy gyerek?

Írta
A minap egy nagyon érdekes írásra bukkantam egy külföldi oldalon. Hosszú tömött sorokban taglalja egy több gyermekes édesanya miért választja minden helyzetben a férjét, helyezi őt előtérbe. Gondoltam megosztom veletek az életbölcsességeket, aztán mindenki el tudja dönteni kipróbálja-e, vagy egyáltalán működőképes-e a rendszer.
Tovább >>

Címkék: ,