február 8, 2017 0

Miért kell mindenért rászólni a gyerekre?

Írta
Tavaly tavasszal egy igen érdekes tapasztalattal gazdagodtam. Mennyire igaz az, hogy a gyerekek nem értenek a szavakból, csak a példákból. Mennyire igaz az, hogy a gyerekek a saját lenyomatunk, úgyhogy ne hibáztassunk a viselkedésükért mást. Mennyire igaz az, hogyha nem engedünk a gyeplőn az nekünk ugyanolyan rossz, mint a gyereknek.
Tovább >>

Címkék: , ,

december 20, 2016 0

Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Írta
Köszönjük szépen hűséges olvasóinknak, hogy az idei évben is kitartottak mellettünk. Ezt a jó szokásukat mindenképp tartsák meg jövőre is :)))) Szeretnénk a magunk és munkatársaink nevében is: Szeretetben, illatos beigliben, lágy karácsonyi nótában gazdag, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánni!
Tovább >>

Címkék:

június 22, 2016 0

Vicces “tweet”-ek 2.

Írta
Úgy gondoltam, hogy most már végig megyek az összes vicces kiírásokon. Múlt héten a legjobbakat válogattam ki, amit szülők mondtak gyerekekről. Most jöjjenek azok a válogatások, amik összegyűjtik a feleségek legjobb írásait, férjekről, kapcsolatokról és a férjek legjobb írásait feleségükről:
Tovább >>
június 15, 2016 0

Vicces “Tweet”-ek

Írta
Az internetet böngészgetve sok érdekes cikkbe botlik az ember. Sokat lehet tanulni belőlük. Hát én most épp nem ezt csináltam, csak úgy szörfözgettem, amikor egy gyűjtő oldalba botlottam, ahol a legviccesebb kiírásokat gyűjtötték egy helyre, ami gyerekekkel kapcsolatos. Hoztam most párat nektek, hogy ez az esős, borús nap egy kicsit jobban induljon:
Tovább >>

Címkék: ,

március 5, 2016 1

Boldog Születésnapot Zoé!!!!

Írta
Tovább >>

Címkék:

december 23, 2015 0

Szeretetben és Békességben Gazdag Ünnepeket Kívánunk!

Írta
A Medicina Egészségpénztár nevében fogadjátok sok szeretettel gyerekorvosaink karácsonyi köszöntéseit:
Tovább >>

Címkék:

július 8, 2015 0

Férj vagy gyerek?

Írta
A minap egy nagyon érdekes írásra bukkantam egy külföldi oldalon. Hosszú tömött sorokban taglalja egy több gyermekes édesanya miért választja minden helyzetben a férjét, helyezi őt előtérbe. Gondoltam megosztom veletek az életbölcsességeket, aztán mindenki el tudja dönteni kipróbálja-e, vagy egyáltalán működőképes-e a rendszer.
Tovább >>

Címkék: ,

április 22, 2015 0

Baby a háznál

Írta
Valahogy, ha születésről olvasok, babát látok, bármilyen formában szóba kerül a gyerekvállalás, mindig elérzékenyülök. Csodás élmény volt átélni, amikor Peti kisbaba volt. Az a sok újdonság, izgalom, csodálkozás, várakozás. Leírhatatlan érzés!
Tovább >>

Címkék:

március 5, 2015 0

Kedves Zoé…

Írta
Kolléganőnk kérésének eleget téve a mai napon egy vendég bejegyzést olvashattok, amit egy csodálatos Angyalka köszöntése a nagyvilágban. Olvassátok sok szeretettel!
Tovább >>

Címkék:

február 25, 2015 0

Házimunka, áldás vagy átok?

Írta
Sokszor gyereke válogatja mikor és mennyit szeretne besegíteni a házimunkába. Szerencsénkre Petinek nincs gondja azzal, hogy kisebb feladatokat ellásson, persze már egészen kicsi kora óta bevontuk a takarításba és a rend rakásba. Míg kisebb volt jutalmaztuk őt a "jó cselekedeteiért", majd egyre kevesebb és kisebb jutalmat kapott.
Tovább >>

Címkék: