Online pénztár
SzolgáltatókeresőKártyaelfogadó
Kedvezmény
KERESÉS
HÍRLEVÉL

Magazin

 • 2018. 06. 15., 18:26
  a-nyar-a-szep-labak-szezonja-ne-takargassa-oketVisszerei nyáron is eltávolíthatóak, kompressziós harisnya viselése nélkül!

 A visszér nem kizárólag esztétikai probléma, hiszen hosszú távon akár végzetes szövődményei lehetnek annak, ha elhanyagoljuk a problémát. 
Sokan félnek a hagyományos műtéttől, a felépülési időtől, és nem akarják kompressziós harisnyába bújtatni lábukat.
 Nekik kínál megoldást a jelenleg ismert legmodernebb visszérkezelési módszer: a visszérragasztás, ahol a kezelendő érbe speciális ragasztót fecskendez az érsebész. Ez elzárja a visszeret és megszünteti a problémát.
  2018. 02. 27., 16:58
  ha-tulsagosan-kimeritett-a-telKimerítő tél van mögöttünk, amely extrém hideggel köszönt el. A szürkeséget már szívből utáljuk, vágyunk a napfényre, és amikor végre megérkezik: alig bírunk reggelente felébredni, fáradtak vagyunk munka közben, és hiába isszuk a kávét, nem bírunk magunkhoz térni. De miért így reagál szervezetünk, mikor már minden körülmény adott lenne, hogy újult erővel vessük bele magunkat a tavaszba?
  2018. 01. 30., 18:01
  mozogjunk-naponta     Mindenhol arról olvashatunk, hogy naponta kell mozogni. Igen, ezt tudjuk, de sokan nem érzünk rá kellő motivációt, mert épp nem szeretnénk lefogyni vagy izmot építeni. Íme, néhány egyéb érv amellett, hogy miért érdemes naponta sportolni.
  2018. 01. 01., 18:06
  uj-ev-uj-kezdet     Az új év mindig egy kiváló lehetőség az új kezdethez. Sok ember számára ez az egészségesebb életmódot és fogyást jelenti. Ha ez a célunk, fussuk át ezeket a tippeket, hogy pályán maradhassunk.
  2017. 12. 01., 18:10
  karacsonyi-keszulodesDecemberben már javában érezhetjük a karácsonyi hangulatot a hidegebb időjárásnak, esetleg havazásnak, vagy a boltok dekorációjának köszönhetően. Idén egy karácsonyi feladatlistával szeretnénk megkönnyíteni Pénztártagjaink készülődését, hogy mindenre időben tudjanak gondolni.