Online pénztár
SzolgáltatókeresőKártyaelfogadó
Kedvezmény
KERESÉS
HÍRLEVÉL

Munkáltatóknak

Tisztelt (leendő) Munkáltató Partnerünk!

Az 1993. évi XCVI. Öpt. Törvény lehetővé teszi a munkáltatók számára, hogy az egészségpénztári tagdíj fizetésének átvállalásával kedvezményesen adózó béren kívüli juttatásban részesítsék munkavállalóikat, akik ezt az összeget azonnal el is költhetik egészségügyi és egészségmegőrző célokra. Az egészségpénztári tagdíj átvállalásával a munkavállalók saját igényeiknek, illetve fizikai állapotuknak megfelelő szolgáltatásokat vehetnek igénybe több ezer intézménynél.

Az egészségtudatos életmód, a rendszeres szűrések javítják a pénztártagok általános egészségi, fizikai állapotát, ami a jó közérzeten túl, a munkáltatónál pénzben is mérhető eredményeket hoz a táppénzes napok számának csökkenésével.

Kapcsolattartó

Amennyiben kérdése merülne fel pénztárunk szolgáltatásaival kapcsolatban, vagy részletes ajánlatot szeretne kérni cége számára, kérjük, forduljon bizalommal kollégánkhoz:

Ujvári Anikó, munkáltatói kapcsolattartó
Tel: (06 1) 248-2394
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Pénztárunkról

A Medicina Egészség- és Önsegélyező Pénztár 1999-ben alakult, és mostanra Magyarország egyik leginnovatívabb, kiváló orvosi-szakmai hátteret biztosító nyílt egészségpénztárává vált. Pénztárunk így garanciát jelent a befizetett tagdíjak biztonságára, a pénztár jogszerű működésére és a szolgáltatások magas színvonalának fenntartására. Az egészségpénztár önkéntes alapon és önkormányzati elven működő non-profit szervezet, amely a társadalombiztosítás által nem, vagy csak részben támogatott egészségügyi és egészségvédelmi szolgáltatásokat szervezi és finanszírozza tagjai számára.

Szolgáltatásaink

Pénztárunk tagjai számára az önkéntes kölcsönös biztosító pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény előírásai szerint szervezi és finanszírozza az egészségpénztári szolgáltatásokat. Pénztárunk szolgáltatásait részletesen az "Elszámolható szolgáltatások" menüpont, illetve a "Szolgáltatási Szabályzat" ismerteti.

Munkáltatói szerződés

A munkáltatói szerződések letölthetőek weboldalunk "Nyomtatványok" menüpontjából. Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, szíveskedjen fent említett kollégánkhoz fordulni.