Online pénztár
SzolgáltatókeresőKártyaelfogadó
Kedvezmény
KERESÉS
HÍRLEVÉL

Szolgáltatóknak

Tisztelt Szolgáltató Partnerünk!

A Medicina Egészség- és Önsegélyező Pénztár a vonatkozó hatályos jogszabályok szerint a Pénztárral szerződésben álló szolgáltatókon keresztül nyújtott egészségügyi szolgáltatásokat térítheti meg tagjai számára. Ezért azokkal a szolgáltatókkal, ahol a tagjaink ilyen típusú szolgáltatást szeretnének igénybe venni, a Pénztárnak Szolgáltatói Szerződést kell kötnie.

Arra törekszünk, hogy tagjaink számára a legszélesebb körű szolgáltatásokat kínáljuk. Minden olyan szolgáltatóval köthető szerződés, melynek szolgáltatásait legalább egy tag igénybe kívánja venni. Tagjaink egészségpénztári szolgáltatásokat már közel 20.000 szolgáltatónál vehetnek igénybe.

Honlapunk nyitóoldalán, a "Szolgáltatáskereső" menüpontban megtekintheti szerződött partnereinket

Szerződéskötés

Amennyiben Szolgáltatói Szerződést szeretne kötni Pénztárunkkal, kérjük, látogasson el a "Legyen szolgáltatónk" menüpontba.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Szolgáltatói Szerződés megkötése nem jelent automatikus kártya-elfogadási lehetőséget. Abban az esetben, ha csatlakozni kíván kártya-elfogadóhely hálózatunkoz, úgy ahhoz Kártyaelfogadási szerződés megkötésére van szükség.

A Pénztárnak a tagok által beküldött számlák elfogadásához a gyógyszertárakkal, gyógyászati segédeszköz boltokkal, optikai üzletekkel, illetve a sport üzletekkel nem kell szerződnie.

Amennyiben a Pénztártag még nem szerződött szolgáltatótól kíván szolgáltatást igénybe venni, abban az esetben a szerződés megkötését maga a Pénztártag is kezdeményezheti a szolgáltató felé. A Pénztártagnak a szolgáltató által kitöltött és aláírt Szolgáltatói szerződést kell a pénztárhoz eljuttatnia. A szerződés a formaszerződés Pénztár által történő kitöltésével és aláírásával jön létre. A formanyomtatvány letölthető web oldalunkon a nyomtatványok menüpontban.

Adatváltozás

Kérjük azokat a szolgáltatóinkat, akiknek adataiban - bármilyen okból - változás következik be, hogy - a szerződésekben szereplő helyes információk érdekében - ne felejtsék el értesíteni Pénztárunkat az adatváltozásokról! A vonatkozó nyomtatvány innen letölthető.

Szolgáltatói kapcsolattartás

Bármilyen kérdése, kérése merülne fel a szolgáltatói szerződéskötéssel kapcsolatban, felvilágosításért kérjük, keresse Demeter Melinda kollégánkat, telefon: (06-1) 248-2270, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. .

Kiemelt vagy kedvezményes ajánlatok közzétételéhez keresse kollégánkat a médiaajánlatban szereplő elérhetőségeken!