Online pénztár
SzolgáltatókeresőKártyaelfogadó
Kedvezmény
KERESÉS
HÍRLEVÉL

Medicina Assistance Alap és Kártya

2017. november 2.

2018. január 1-től nyílik lehetőség a Medicina Assistance Kártya szolgáltatás igénybevételére, amely szolgáltatást a Medicina Egészség- és Önsegélyező Pénztár a Medicina Assistance Alap létrehozásával nyújtja. Ehhez minden Pénztártagunkat 2017. december 1-én automatikusan csatlakoztatjuk.

A Medicina Assistance Kártya szolgáltatást kifejezetten az Önök számára alakítottuk ki, hogy az egészségügyi kockázatokat még jobban kézben tudják tartani. A Medicina Assistance Kártya felmutatásával az alábbi segítség vehető igénybe:

1. Vérvétel 3.000 Ft értékben, mely a szolgáltatási időszakonként egy alkalommal vehető igénybe. A vérvételt a Medicina Egészségközpontban végeztetheti el. A szolgáltatást a Telki Kórház Kft. nyújtja.

2. Asszisztencia szolgáltatást biztosítunk orvosi call center igénybevételével, melyet az év minden napján, a nap 24 órájában vehetnek igénybe, és gyakorló orvostól kérhetnek telefonon tanácsot 

  • betegséggel, gyógykezeléssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdésekről, 
  • gyógyszerek összetételéről, alkalmazhatóságáról, mellékhatásáról, helyettesíthetőségéről, áráról, 
  • orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről, 
  • ügyeletes gyógyszertárakról, 
  • egészségügyi intézmények elérhetőségéről. 

Az asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályokat a „Medicina Assistance kártyához kapcsolódó díjmentes asszisztencia szolgáltatásra vonatkozó szabályok” című dokumentum tartalmazza. Az asszisztencia szolgáltatást az Advance Medical Hungary Kft. nyújtja.

3. 10% kedvezmény a Medicina Egészségközpont egészségügyi szolgáltatások árából. 

4. Medicina Assistance kártya biztosítása, melynek bemutatása a fenti szolgáltatások igénybevételére jogosít. A kártyát várhatóan 2018. február hónap végén küldjük el Önnek. 

A Medicina Assistance Kártya szolgáltatás nyújtásában kiemelt partnerünk a Medicina Egészségközpont. Fontos számunkra, hogy szolgáltatásaink vonzóak és elérhetőek legyenek az Ön számára és valódi segítséget nyújtsanak a nehéz helyzetekben. Hogy még több segítséget tudjunk nyújtani, ezért a Medicina Egészségközpont további grátisz szolgáltatást biztosít minden Medicina Assistance Kártya birtokos részére egy kártyához kapcsolódó csoportos élet-és egészségbiztosítás szolgáltatással, mely az alábbiakat tartalmazza:

 • 0-70 éves korig: 

50.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás halál esetén, valamint 

400.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás rosszindulatú daganatos megbetegedés esetén. 

 • 70 éves kor felett: 50.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás halál esetén 

A biztosítási szolgáltatásokra a „Medicina Assistance kártyához kapcsolódó csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei” és a „Biztosítotti ügyfél-tájékoztató” rendelkezési az irányadók. A biztosítási szolgáltatást az NN Biztosító Zrt. nyújtja.

A Medicina Assistance szolgáltatást a Pénztártag kedvezményezettje is igénybe veheti. A kedvezményezett külön kártyát nem kap, azonosítása a kártyabirtokos kártyája alapján történik. Kiskorú pénztártag esetében a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges a törvényes képviselőjének hozzájáruló nyilatkozata, melyhez a szükséges nyomtatványt a www.medicinapenztar.hu honlapon találhatja.

A Medicina Assistance Alaphoz történő hozzájárulás díja, mely megegyezik a szolgáltatás díjával, havonta csupán 130 Ft/fő, mely az erre a célra zárolt éves összegből kerül havonta megfizetésre egyéni számlája terhére.

Természetesen dönthet úgy, hogy lemondja a szolgáltatást. Amennyiben szeretne ezzel a lehetőséggel élni úgy ezt 2017. december 1 és 2017. december 31. között időszakban teheti meg a Pénztár honlapján elérhető „Lemondó Nyilatkozat” kitöltésével, melyet kérjük, hogy postázzon úgy, hogy az december 31-ig megérkezzen a Pénztárhoz.

A szolgáltatásokat nyújtó intézmények elérhetőségei:

 • Vérvétel és kedvezményes egészségügyi szolgáltatás igénybevételére az alábbi helyen van lehetőség előzetes időpont egyeztetés alapján:

Medicina Egészségközpont (Telki Kórház Kft.)
Cím: 1121 Budapest, Budakeszi út 36/C
TeleCenter: +36 (1) 510 0510
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.medicinaegeszseg.hu

 • Asszisztencia szolgáltatás igénybevételére minden nap 0-24 órában az alábbi telefonszámon lehetséges a „Medicina Assistance kártyához kapcsolódó díjmentes asszisztencia szolgáltatása vonatkozó szabályok” című dokumentumban meghatározottak szerint, mely dokumentum megtalálható www.medicinapenztar.hu honlapon. Az ügyfél azonosítása a Medicina Assistance kártyaszám alapján történik.

Az asszisztencia szolgáltatást az Advance Medical Hungary Kft. nyújtja.
Call Center: +36-1-461-1520

 • A Medicina Assistance kártyához kapcsolódó csoportos élet-és egészségbiztosítás szolgáltatás esetén a kárbejelentést a biztosítónak kell írásban bejelentenie, a biztosítási esemény bekövetkezésétől számított 15 napon belül. A szolgáltatási igény teljesítéséhez szükséges dokumentumokat a „Medicina Assistance csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Feltételei” és a „Biztosítotti ügyfél-tájékoztató” tartalmazzák, az igény bejelentéséhez szükséges dokumentumok letölthetőek a www.nn.hu dokumentumtárából. A biztosító elérhetőségei az alábbiak:

NN Biztosító Zrt.
Postacím: 1364 Budapest, Pf.: 247
NN TeleCenter: 1433
Hívásfogadási idő: hétfő 8:00 – 20:00, kedd-péntek: 8:00 – 16:30
Személyes ügyfélfogadás:
Cím: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B
Nyitva tartás: hétfő 9:00 – 20:00, kedd-péntek: 9:00 – 16:00
Értékesítési irodák: //www.nn.hu/az-nn-rol/elerhetosegek

 • Medicina Assistance kártya igénylése és egészségpénztárral kapcsolatos ügyek intézése

Medicina Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 5. II. emelet
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.medicinapenztar.hu
Online ügyintézés: https://portal.medicinapenztar.hu
TeleCenter: +36 (1) 248-2270
Hívásfogadási idő: hétfő 8:00 – 20:00, kedd-péntek: 8:00 – 18:00

A szolgáltatással kapcsolatos további részletekről a www.medicinapenztar.hu, valamint a www.medicinaegeszseg.hu weboldalakról letölthető alábbi dokumentokban olvashat:

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletét (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (“Általános Adatvédelmi Rendelet”) 2018. május 25. napján történő hatálybalépésre való tekintettel a Medicina Assistance kártyához kapcsolódó csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 15. pontja (Adatkezelési tájékoztató) módosult, amely az Általános adatvédelmi rendelet rendelkezéseivel összhangban minden biztosított biztosítási jogviszonya vonatkozásában alkalmazandó.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó nyomtatványok:

Bízunk benne, hogy a Medicina Egészség- és Önsegélyező Pénztár továbbra is segítségére lehet az egészségügyi kiadások okos támogatásában! 

Ha további kérdése van, kérjük, keresse Ügyfélszolgálatunk a 248-2270-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre.

 

 Megosztás