Online pénztár
SzolgáltatókeresőKártyaelfogadó
Kedvezmény
KERESÉS
HÍRLEVÉL

Egyéni befizetőknek

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne belépni pénztárunkhoz, kérjük, töltse ki a Belépési nyilatkozat formanyomtatványunkat 3 példányban. A nyomtatvány letölthető honlapunk Nyomtatványok menüpontjából, vagy kitölthető a Pénztár székhelyén található személyes ügyfélszolgálaton is. (Felhívjuk figyelmét, hogy ha a tagdíjat munkáltatója fizetné Önnek, a munkáltatónak az első havi tagdíjutalás előtt Munkáltatói szerződést kell kötnie Pénztárunkkal.)

A kitöltött nyomtatványt elküldheti postai úton címünkre (Medicina Egészség- és Önsegélyező Pénztár, 1037 Budapest, Montevideo utca 5.), de leadhatja személyes ügyfélszolgálatunkon is.

A nyomtatvány beérkezése után az Ön által a nyilatkozaton megadott adatok a beérkezés napját követő napon rögzítésre kerülnek, s ekkor a tagsági viszony megnyitásra kerül. Ezt követően minden belépő tagunknak postai úton küldjük ki a záradékolt belépési nyilatkozatot, az aktuális információs kézikönyvet, valamint egy kis kártyát, mely az áfás számla kiállításában segíti. Ha kártyaigénylés is történt, a kártyát külön, egy későbbi időpontban szintén postai úton küldjük ki a megadott levelezési címre.

A beléptetést követően már utalható a tagdíj - attól függően, hogy egyénileg vagy a munkáltató által történik a befizetés -, s a szolgáltatások igénybevételére is lehetőség nyílik.

Pénztárunkban bankkártyával is befizethet egyénileg, így gyarapítva egyéni számláját, melyből 20% adókedvezményt igényelhet vissza. A bankkártyával fizetett összeg 2 munkanapon belül megjelenik számláján. 

További kérdéseivel, kérjük, forduljon bizalommal a Medicina Egészség- és Önsegélyező Pénztár Ügyfélszolgálatához a (06 1) 248-2270 telefonszámon, vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címen.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is tagjaink között üdvözölhetjük!